Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar
Mini Bags

Mini Bags

Minibags är trendsättarna bland handväskor. De sätter modeagendan, ser till att man syns och är våra självklara året-runt-accessoarer.
Alla handväskor

Mini bags i klarspråk:

för kvinnan är väskan det som klockor är för män. De betonar din stil som ett slags visuellt visitkort. Och när det är dags att välja en favorit ur den nya säsongens kollektion kommer här vår nyhetsuppdatering: microtrenden är här för att stanna, tillsammans med XL. Det betyder att vi helt enkelt löser platsfrågan för att få med alla essentials som mobil, börs, läppstift och smink. Sommar eller vinter – bland mini-bags dominerar just nu det rena och släta lädret med metallbeslag i färglada färger, eller prints. Kedjehandtag är våra favoriter på alla modeller. Upptäck till exempel Festival bags i den sommarhärliga Capsule-kollektionen som visar upp sig i både folklore, blommönster, naturmaterial och ethnostil.

Små handväskor för stor effekt – fräckt, snyggt och underhållande.

Ädla 20 centimeter: som bekant krympte de stora väskorna plötsligt à la Alice i underlandet-manér. Och eftersom vi tycker så mycket om små, söta saker har designerväskorna i miniformat fortsatt att vara våra effektfullaste accessoarer under flera säsonger. Varje kvinna som redan äger en miniväska kan förmodligen intyga att denna lilla accessoar verkligen kan dressa upp vilken outfit som helst. Vill du veta varför det inte går att knuffa ner mini bags från tronen? Jo, för familjen utökas varje år. Chloés Drew bag, Furla Metropolis och ryggsäckar i miniformat från MCM välkomnar denna sommar – tadaa– minibuckets bags från Marina Hoermanseder eller den heta bältesväskan från Prada. Så får det lilla genast en helt ny innebörd.