Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Micro bags

En minimalistisk väska är inget för kvinnor som reser med mycket bagage. Men oroa dig inte, med en micro-väska bär du alltid med dig maximalt med stil!

Micro bags – det hänger på storleken.

De senste trendväskorna finns nu också i miniformat. Furla, Prada, Givenchy m.m. Många lyxmärken har upptäckt microtrenden och tar fram mindre modeller av sina klassiker. Det fanns en tid då handväskor inte kunde blir stora nog. Men, trenden har förändrats. Nu modellerar designer om sina format, och väskvärlden längtar efter maximal stilupplevelse i mikroskopiskt små väskor. Lyxmärken krymper ner sina signature-bags till minsta möjliga storlek. Ett exempel är ”Cahier Bag” från Prada. Ett annat är Michael Kors ryggsäck som minskade till den nätta lilla höjden på 20 cm. Så litet, men så vackert. Flera av de nya trendsättarna klarar att få ner väskorna till 30 centimeter, vilket betyder att man i framtiden måste pressa ner allt man äger och har till det yttersta. Men inget ont som inte för något gott med sig. Vikten blir ju lägre!

Så nu kan det bli slut på tider då överfulla

Totes skulle släpas runt på stan. Och du kan äntligen passa på att rensa i röran! För det är verkligen bara några få nödvändigheter som ryms i en liten minibag. Mobil, nycklar, korhållare och med lite tur ett litet läppglans – perfekt för alla dem som har svårt att rensa väskan med jämna mellanrum. Utvalet är brett. Väsktrenden går åt det minimalistiska hållet, vare sig det handlar om klassiker i miniatyr, helt nya styles, crossbody eller belt bags. Men finessen i detaljerna och mångfalden bland microväskorna, den finns alltid kvar. Men små extradetaljer som nitar, applikationer eller berlocker kan alla stilönskemål i form av kvadratiska, långsmala eller runda, pastellfärgade eller färgglada väskor få sin indivuduella touch. Maximal stilkompetens. De små allroundväskorna kan praktiskt taget bäras till varje tillfälle och i varje situation. På kontoret är de fina som komplement till en något större laptopväska så att man får med alla viktiga papper. På partyn är de snygga till höga klackar, kort klänningar och moderna jumpsuits.