Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

MCM ryggsäck

MCM ryggsäck

En stilmedveten turist njuter av en avslappnad livsstil och älskar äventyr. Men på ett villkor, att modet hänger med! Vad skulle då kunna passa på dessa axlar? Jo, en ryggsäck från MCM!

MCM ryggsäck gör modeårtiondets comeback.

Vi har väntat så länge på detta, och nu är det äntligen dags: ryggsäckar är på modet igen! Så låt oss bara smälta detta faktum en stund. Ja, vi låter det sjunka in. Under alldeles för många år var vi tvungna att försvara våra älskade ryggsäckar. De ansågs vara omoderna. Nu är de coolaste handväskorna av dem alla i alla fall tillbaks, och de är bättre än någonsin. En MCM ryggsäck är riktigt kultig och bör inte saknas i någons väsksamling. Modebloggare och kändisar är överens: backpack-chic funkar nästan alltid. Gör festivalsommaren ännu coolare. Det gäller bara att våga lite, sägs det. Nonchalant kombinerat med hotpants, top, boots och fransväst. Åh, vad folk kommer att vända sig om efter dig! Men också till vardags är det så enkelt att kombinera en sådan accessoar till alla dina kläder. Och till shoppingen – så oslagbart praktiskt att ha händerna fria. Har du en ryggsäck är i alla fall detta en funktionell detalj som är självskriven. För den riktigt modiga ryggsäcksbäraren följer accessoaren med till kontoret. En hit att räkna med! Så, lev lite efter ”den som vågar, vinner”!

MCM ryggsäcken väcker modetraditioner till liv igen.

Ja, du hörde rätt. Just denna modell från det tyska modehuset ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Klassikern i den karaktäristiska cognacfärgen med svart logo-print är verkligen en ögonmagnet. Märket har en repertoar av fler modeller i knalliga färger eller med dekorativa nitapplikationer som får alla modehjärtan att klappa lite hårdare. Hållbar kvalitet möter trend och mode – en MCM ryggsäck går inte längre att tänka bort ur en modestilguide. Vill du se mer ryggsäckar? Då ska du ta en titt på våra cityryggsäckar och våra MCM ryggsäckar. Vi utlovar omväxling. Om du tycker om MCM ryggsäckar kanske du även vill ta en titt på alla våra andra fina modeller. Designer-axelremsväskor, designerryggsäckar eller designer-accessoarer – på fashionette finns det så många olika modeller och varianter som vill upptäckas av dig!

Service & Trygghet

  • Gratis Standardleverans och retur
  • Standardleverans: Beställningen är framme om 2–3 dagar
  • 30 dagars returrätt
  • Bekväm och säker betalning via Klarna
  • Trustpilot score: 3.8/5