Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

MCM Milla

En shoppingbag som bär på stil och funktion – Anya Shopper. Denna modell hör till en av MCM:s bästa. Välj fritt bland stora, små, röda, svarta eller bruna.

MCM Milla och Jet Set.

Handväskor med WOW-faktor har skapats både i Paris, Milano och i München. I München går dessa väskor under lyxmärkesnamnet MCM (Modern Creation München), grundadat av Michael Cromer. År 1972 startade det äkta paret Cromer en frisörsalong. Till parets kundkrets hörde filmstjärnor och jetset-eliten, varav en hette Sammy Davis Jr. Han var en av dem som köpte de första MCM resväskorna i Cromers butik. Året var 1976. Det skulle bli startskottet för märkets karriär, och sedan 80-talet har MCM sin givna plats bland lyxväskor. De populära handväskorna, accessoarer och resväskor bär alla den kända MCM-loggan bestående av namnet och en dubbel rosett tillsammans med en lagerkrans på en cognacfärgad, vit och svart visetosmaterial (pålagt linne). Baskollektionen finns fortfarande kvar. Men det finns ännu mer idag: den nuvarande kollektionen från MCM visar upp ovanliga designs, nya färger, olika väskmodeller och storlekar, extravaganta applikationer och nya serier, som till exempel MCM Milla.

Design med långlivat bästföredatum och rena trendväskor – MCM Milla i alla storlekar.

MCM ryggsäck med nitar är för den hippa typen detsamma som MCM Milla-väskan är för den eleganta ladyn. Milla Tote i sin tur lockar genom sitt mjuka, narvade läder och håller en tidlös stil att älska länge. Ren siluett och lyx i handen. MCM Milla är ren och diskret elegans. Denna handväska har ett populärt format som gör sig bra till mångt och mycket. Förställbara hand- och axelremmar och med flera fack gör dem ytterst vardagslivspraktiska. Milla-bags med sina traditionella monogram bär du mer dig till varje business- och fritidslook. För it-girls och modeller är detta ingen nyhet. Heidi Klum och Misha Barton syns allt som oftast på flygplatser i sällskap av en MCM Milla. MCM-bags står som garant för klassissk design, lång livslängd och trendiga överraskningar – från S till L.