Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

MCM Anya

En shoppingbag som bär på stil och funktion – Anya Shopper. Denna modell hör till en av MCM:s bästa. Välj fritt bland stora, små, röda, svarta eller bruna.

Stilsäker med MCM Anya.

I över 40 år har Münchens lyxmärke MCM stått för okonventionell och kreativ design. fashionette älskar och uppskattar kollektionens självsäkra stil. Och det gör även resten av världen. Vi är inte förvånade över att MCM väskorna, och särskilt shopping-bagen ”Anya”, redan har intagit en självklar plats i fashionettes sortiment. Anya – en självklar handväska för alla tillfällen. Både i litet och i stort format finns det gott om plats, och den uttagbara väskan gör att du snabbt och enkelt stylar om dig från en dag- till kvällslook. Även på frågan om en shopper alltid måste vara lika stor har MCM svaret, och sedan några säsonger tillbaks erbjuder man XXL-formatet även som en miniversion – helt enkelt förtjusande! Som regel består alla modeller i kollektionen av en kanvas- eller konstläderyta med visetotryck och finns i klassiska nyanser som svart och cognac. Men det går även att få dem i trediga färger som rosa eller ljusblått.

MCM Anya: vad kan vara roligare än att shoppa med denna shoppingväskan?

Och visst känns det igen, man är på en shoppingrunda och handväskans inre är ett enda stort kaos. Det spelar helt enkelt ingen roll hur mycket man anstränger sig för att stuva undan alla härliga fynd. De får bara inte plats. Här kommer den snygga Anya Shopper in i bilden. Handväskan, speciellt i det stora formatet, ger massor med utrymme för viktiga saker och har ändå plats kvar för fler drömmar. Plånboken, sminkväskan eller det nya stilettparet – allt ryms i en väska från den exklusiva MCM Anya-kollektionen. Och med en dragkedja håller man effektivt bort alla tjuvar och nyfikna blickar. Men, stressa inte upp dig! Funktionen stjäl aldrig stil. Som fritidsaccessoar kan shoppingväskan kombineras med ett par snygga jeans och sneakers. Samtidigt har den sin givna plats vid mer uppklädda tillfällen. Det spelar ingen roll om den bärs klassiskt i handen eller hängs över axeln – denna väska ger vare outfit en snygg framtoning.