Louis Vuitton Handväskor

Alla Sala

Just nu har vi inga Louis Vuitton väskor i vårt sortiment, men känner du för att upptäcka andra fantastiska märkesväskor? Då kan vi inspirera dig!

Louis Vuitton väskor & asscesoarer.

Lous Vuitton är det enda märket som får lov att kalla sig världens första lyxvarumärke. Och det kan man tacka grundaren Louis Vuitton för. Han var just sexton år fyllda när han bestämde sig för att bli väsktillverkare. Då visste han ännu inte att detta skulle förändra hans liv, men även hans söners och nästkommande familjegenerationers liv. Louis Vuitton revolutionerade resväskorna som ingen annan genom at ta fram platta resväskor som alternativ till koffertarna, och som dessutom utrustades med ett särskilt lås. På grund av den enorma succéen försökte många andra tillverkare kopiera hans nya väskdesign. Så för att skydda sig mot förfalskningar var han tvungen att ta fram ett svårkopierat mönster, och på så vis uppstod det traditionella monogrammönstret med LV-initialerna. Mönstret kan man fortfarande se på otaliga av Louis Vuittons handväskor, och de är klassade som riktiga it-bags världen över. Därmed var Loius Vuitton den allra förste designern som lät trycka sina initialer på produkterna. Detta älskar Louis Vuitton-handväskebärare än idag eftersom mönstret gör denna lyxväska helt unik i sitt slag. Och den går inte att förväxlas med andra väskor.

Louis Vuitton handväskor – heta och åtråvärda.

Redan kejsarinnan Eugine förälskade sig i Louis Vuittons väskor, och idag är de oerhört populära. Framgången kan vi även tacka den tidigare chefdesignern på Marc Jacobs för som arbetade där mellan åren 1997 och 2013. Han leder framgången vidare och fortsätter att designa de makalösa Louis Vuitton-väskorna. ”Det bästa som jag någonsin köpt för pengar”. Så beskriver Carrie i ”Sex and the City” sin första Louis Vuitton handväska. Kontakta gärna vår kundservice på 0049 800 240 44 30 för mer information om våra lyxhandväskor. Här på fashionette – webshop för designerväskor & accessoarer – kan du uppäcka över 60 exklusiva designer, som exempelvis Yves saint Laurent och Tod´s.