Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Kuvert väskor

Pouches– små väskor på den stora arenan, väskor som är de dolda hjältarna. De räddar kvällsoutfiten, men skapar också ordning och reda hos vardagsfavoriterna.
Mer Aftonväskor

Pouches – talangfulla väskor med stil. Vad är egentligen en pouch?

Pouch betyder faktiskt ”liten påse”. Vaddå? Sätt inte bubblet i halsen! Den moderna varianten har absolut inget med bleka jute- eller inköpspåsar att göra. Det handlar snarare om en lite väska som kan användas både som sminkväska och som en väska för kvällsevenemang. De vardagsvänligare varianterna har oftast en dragkedja vilket gör dem till användbara väskor om vi pratar ren funktion. Designmässigt är pouches sanna glamour-queens! Pouches kännetecknas även av sitt lilla format. Men djupet på väskorna kan variera. Det gör att kvinnor trots allt ofta lyckas få ner mer än de trott var möjligt. Det finns platta modeller och sådana som öppnar upp sig ytterligare 10 centimeter. Det låter väl bra? Men vänta, det blir ännu bättre! De mest populära materialen, som både gör väskorna så vackra i sin utforming men låter dem hålla länge, är lammskinns-, kalvskinns- eller oxläder. Lädret kan vara slätt eller ha iögonfallande mönstringar. Och för alla dem som vill ha det hela ett snäpp häftigare finns det dessutom förnämliga bags i fuskpäls eller väskor med stora logobokstäver. Saint Laurent och Givenchy är några designer som har pouches i dessa varianter. Kenzo eller King Karl Lagerfeld är inte sämre och visar upp sina vackraste designs. Din pouch kan du bära som väska eller gömma i din stora sister-bag.

Pouches är mångsidigt användbara och vackra väskor för alla kvinnor som står mitt i livet.

Och kära kaosdrottningar, nu är det äntligen slut på rotandet efter läppstift, kajal, smågodis, nycklar och allt annat! För alla lösa saker hamnar snyggt och prydligt i en fashionabel pouch. De små axelremsväskorna håller nämligen ordning och reda med finess, både inuti och utanpå. Väskan är alltså en perfekt all-in-one accessoar som garanterar maximal spontanitet. Skulle du efter en lång och stressig dag ha glömt bort middagen med din älskling eller drinken med dina tjejer och det nästan redan är för sent, få då inte panik! Allt du behöver för att piffa upp dig en smula och den rätta accessoaren för kvällen håller du redan i din hand. Et voilà – ready to go!