Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Kanvas väskor

Colours, shapes, variety – a canvas bag adapts to your life, dispels wind and rain and is your best friend in every situation.
Alla väskor

Vad kan en kanvas? Massor!

”Into the wild” fast utan landsflykt skulle man kunna säga för modet gillar att göra djupdykningar i naturen. Så det gäller att ha med sig rätt kläder, lämpligt på fötterna och regnskydd! Men sportflaskan, fikat och picknickfilten då, vad gör man av dem? In i väskan! Och den i sin tur ska vara både lätt och tålig. Kanvas väskor är ideala följeslagare för äventyr i naturen och för lata sommarstunder på stranden. Kanvas är inget nytt påfund utan har använts av människor i alla tider för att slå in varor. Bomull, linne och blandfibrer var perfekta material för detta. Än idag är detta stabila tyg mycket populärt, inte minst som väska! Weekend bag, kanvas axelremsväska eller en enkel bag, alla är de fulla med positiva egenskaper; oförstörbara, lätta att sköta och så otroligt mångsidiga. Vi är övertygade, är du? Alltså, vi gör tummen upp för nya kanvas-designs som du kan handla här på webben nu direkt!

En kanvas-väska kommer sällan ensam...

Dessa väskor är klara favoriter för fritid och jobb. Den enklaste varianten består av två textildelar; öppen upptill, sydd ihop på tre sidor och med två handtag. En sådan enkel bag är fattar tycke hos gammal som ung och är både en hållbar inköpsväska och en shoppingersättare (minns du ”I am not a plastic bag” av Anya Hindmarch?). Och det enklaste funkar också på resande fot. Resväskan i tyg är lätt, smidig och ihopfällbar. Ryggsäckar i kanvas är så smidiga och ger en skön rörelsefrihet. Det är två bra argument till varför dessa tygmodeller får trona på pidestal. Textila handväskor är toppen eftersom kanvas är så lätt att färga. Därför ser man dem i alla möjliga designer-utföranden. Bomullsväskan är också så härligt enkel att vårda. Det är bara att öppna tvättmaskinnen, välja program så är väskan ren igen. På så vis får du även en Campomaggi att hela livet.