Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Kamouflerade väskor

Se upp för kamouflerade väskor!

En osynlig stil som syns! Kamouflagefärgen börjar krypa fram igen på modescenen. Den tolkas och nytolkas av lyxdesigner som Valentino. fashionette har utan tvekan lyckats upptäcka de allra bästa väskorna. De första kamouflage-väskorna har redan skådats på catwalks från Paris till New York. När man ser mönstret så tänker man kanske i första hand på tung trist militärutrustning. Men inom modet är det annorlunda. Här blandas kamouflagemönstret ohämmat upp med nitar, applikationer i form av ordspråk eller färgglada mönster. Kamouflage andas styrka och ger en ny dimension till oss civila. Så ta chansen om du vill satsa på en avslappnad och samtidigt stark framtoning. Det finns många varumärken som erbjuder kamouflageväskor i olika storlekar och former. Några av dessa är Campomaggi, Coach, Guess, MCM, Pinko och – som redan nämnts – Valentino.

Kamouflera dig så du du syns! Väskor i kamouflage hör till streetstylen.

Man kan säga att kamouflage-väskor passar kvinnor som vill ha en modern och naturligt stil. Dessa kvinnor har ofta en garderob med basplagg som bildar den perfekta bakgrunden för de iögonfallande printväskorna. Helt smashing till ett par jeans! Men lugn, även du som hellre klär dig i mer feminina byxor, klänningar eller kjolar och blusar kan utan tvekan kombinera den lite råa och tuffa kamouflagestilen med din klädstil. Är det inte det som är del av charmen, att gömma sig i kontraster? Glammiga designerdetaljer på dessa kamouflerade väskor smälter ihop till en spännande look. Väskorna är främst lämpade för fritid, spontana city-trips eller en snabb fikadate med bästa väninnan.