Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Högklackade skor

Högklackade skor har något magiskt över sig. De förtrollar inte bara den som bär dem, utan lockar till sig hela sin omgivning...
Alla skor

Högklackat andas ren och skär kvinnlighet

Utöver pumps är högklackat den absoluta skodrottningen. De höga klackarna är oumbärliga till den eleganta aftonklänningen och till festliga tillfällen. Höga klackar trollar fram den feminina och sensuella sidan hos varje kvinna. Benen, höfterna, gången, allt får en ny siluett med high heels! Ända sedan Marilyn Monroe på 50-talet tog modevärlden med storm i sina höga klackar är dessa skor en fast beståndsdel i varje stilmedveten kvinnas garderob. High heels startade med en klackhöjd på 10 centimeter. Men svindlande högt blir det först vid 12 centimeter, eller som de kallas – skyscraper. Klassiskt svart, rockiga stövlar eller luftiga sommarsandaletter – högklackade skor sätter inga gränser. Lyxiga, högklackade skor är sanslöst bra modevapen. Casual looks med boyfriendjeans eller joggingbyxor går på en sekund över till stiligt och sexigt. Allt som krävs för att skapa detta excellenta stilbrott är ett par höga klackar. Den korta miniklänningen på kvällen blir spännande, och de åtsmitande pennkjolarna på kontoret lyfts diskret fram med högklackat.

Så svårt att bestämma sig! Vi har de bästa designer-high heels

Börjar man väl leta efter den passande skon upptäcker man snabbt att utbudet av designer-high heels är stort. Du hittar enastående damskor hos de stora designer som Valentino, Yves Saint Laurent och Louboutin, för att nämna några. Vilken variant som sedan är den rätta, ja, det beror helt och hållet på tillfälle och smak. Till sommaren är det underbart med höga klackar i sandalettform. Dessa är luftiga och har ofta vackra snörningar, allt för att framhäva foten. Modeller helt i svart gör sig fint till affärsmöten, men kan likväl kombineras med en casual look med jeans och t-shirt. Öppna tår, kallade peeptoes är mycket kvinnligt. Den rockiga stilen föredrar en high heel-stövel, kanske dekorerad med nitar. Ett är säkert – det framhäver garanterat den vila sidan.