Furla Metropolis

Alla Sala

Låt oss presentera Furla Metropolis, väskan som alltid håller stilen – från Milano till Paris – och alltid skapar den rätta looken.

Furla Metropolis hos fahionette

Mini, Onyx eller Crossbody – Furla Metropolis erbjuder talrika styles för vare dag och tillfälle. Den som bär en Furla Metropolis känner sig lika hemma i en surrande storstad som i en drömsk liten by vid kusten. Det italienska märket med de facettrika väskorna skapar definitivt uppmärksamhet. Furla Metropolis är en hyllning till den självsäkra kvinnan som vet vad hon vill och som går sin egen väg. Detta är ett verkligt designunder som är magiskt bra på att väcka uppseende, och det spelar ingen roll vilken väska du väljer. Det kan vara ett exotiskt blommönster, lekfulla pälsrävöron eller klassikerna i enfärgat och nappa. Just nu är modeväskan både spänannde, stilfull och så stylish!

Furla Metropolis, en facettrik och spännande väska med självklar stil!

Med en Furla Metropolis gör du förstklassiga styling-statements. Bland modellerna gömmer sig en juvel för varje look. Tack vare sin enkla elegans har Metropolis Tote blivit girlbossens favoritväska. Metropolis Mini däremot håller sig till mottot ”liten och snygg”. Båda är dock ultrachica. Väskorna tar ut svängarna med förtjusande prints med paradisfåglar och blommor, och tar din look med en pastellfärgad plissékjol eller din romantiska midiklänning till nya höjder. På kvällen är Furla Metropolis ormskinnsliknande väska eller den klassiskt svarta ett snyggt accompanjemang till smoking och sandaler med smala remmar. Du är unik! Fira det med en av Furla Metropolis modeller!