Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Franska designer

De franska modehusen skapar mode i världsklass. Några av dem är designmästarna Chloé och Saint Laurent, som utvecklat sin helt egen unika stil och har en enastående känsla för kreationer.
Alla väskor

Bonjour Paris! De bästa franska designer hör till de ultimata mästarna i modemagi.

De skapar spännande kreationer i allt från elegant och klassiskt till modernt och edgy, de banar väg för nya trender och inspirerar på samma gång otaliga streetwear-stilar. Nämnas kan några av alla de kända märkena: Givenchy, Saint Laurent och Longchamp. I flera årtionden har deras exeptionella haute couture symboliserat en speciell livsstil och konst. Stilen utmärker sig genom stolthet, ibland med lätt arrogans eller med högdragen näsa, men samtidigt är den lika mycket charmant, elegant och lekfull. Precis lika lockande som Paris och dess mode är de franska väskorna. Val av material, vackra filigrana detaljer och det traditionella handverket pekar utan tvekan på hög kvalitet och låter modellerna tala för sig själv. Varje accessoar är finslipad, med en uns av fransk lyx, romantik och enkel sexappeal. Därmed får den sin alldeles egen omisskännliga franska ”accent”.

Små och stora mästerverk från Paris – väskor för joie de vivre

Det finns många fantastiskt duktiga franska designers. Men så finns det ändå modehus som sticker ut extra mycket. Ett av dessa är märket Chloé. Egytenfödda Gaby Aghion grundade märket, och hennes modeller utmärker sig genom sina mjuka, romantiska och oerhört feminina former. Modehusets kreationer står som tecken för ledighet och självständighet, vilket gör att så många kvinnor kan identifiera sig med Chloé. Samtidigt tillåter Chloé en viss frihet att kombinera och frihet till olika stilriktningar. Hon vill inte diktera reglerna för hur modet ska se ut. På helt motsatt sida har vi Céline, haute couture-huset vars mode mer går åt det stränga, stela och moderna snittet. Det gäller även handväskekollektionerna. Det hindrar dock inte modehusets kreatörer från skapa kontraster med dominanta färger. Vad sägs om en stark senapsgul färg i kombination med en kraftfull lila? Célines väskor är alltid lite lätt provokativa och alltid rättfram. Därför passar de så bra till likasinnade kvinnor med power. Sist men inte minst – en konstnär. En magiker. Mästaren bland skor: designern Christian Louboutin, vars signum är de röda sulorna och nu också de skarpa nitarnas. Han behöver bara några få ord för att skapa attraktionskraft... En sak till bara – den starka färgen gömmer sig självklart även i fransosens väskkreationer.