Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Festival bags

Redo för party! Med en festival bag är du redo för ösiga partyn nätterna igenom, samtidigt som du håller dig trendigt snygg.

Festival bags hos fashionette

Har du någon gång stoppat handen i väskan och upptäckt att plånbok och mobil är borta? Det är en riktig mardröm, särskilt om det händer redan första festivaldagen. Dagen då allt bara ska vara kul och kännas som ett enda stort WOW! Det lönar sig verkligen att investera i rätt festivalväska så du slipper skrika ”WTF” istället för ”YEAH!”. En bag är nämligen inte alltid samma sak som en bag! En festival bag tar inte bara hänsyn till de modiska aspekterna utan tänker också på detaljer som blixtlås, extrafack och långa axelremmar. Då kan du utan problem, och i gladaste humör, festa vidare precis där du är. På en festival ska man naturligtvis ha med sig de viktigaste attiraljerna och kunna skydda dem, men visst vill man att den även ska matcha festivalkläderna. fashionette visar upp festival-bags som klarar allt, inklusive en outfit-uppgradering! Våra festivalbästisar? Definitivt Chloé Drew, Gucci Dionysus eller den färgrika Furla Metropolis.

Svårt att bestämma dig? Tre populära festival bags för Roskildefestivalen eller Tomorrowland!

Aldrig har dina personliga tillhörigheter kommit så nära inpå som när du har midjeväska. Här bär du pengar, mobil m.m. tätt inpå kroppen och håller klåfingriga typer borta. Väskans innehåll kommer inte att störa dig när du rockar loss. Extra plus att du har händerna fria! Nu kan du dessutom få midjeväskan i en 90-talsinspirerad look i läder. Festival väskor för ryggen. En ryggsäck, särskilt i boho-stil, är alltid snyggt på sommaren. Välj den i stort eller litet format. Innerfacket tar utan problem hand om snacks, vatten, solskydd och din scarf (t.ex för håret eller som liten filt att sitta på). För säkerheten ansvarar en dragkedja som går hela vägen runt och kan dekoreras med söta väskhängare ute i ändarna. Låt toffsarna dansa! Fransiga, mjuka och mega-inne! Denna designerväska för dam fullkomligt skriker efter Coachella-festivalen! Funderar du på en väska med fransar? Då är vårt tips att välja en i messenger-format eller en bucket bag.