Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Ethno väskor

Ethno väskan, en flexibel och omväxlande accessoar som om och om igen tar plats i modeljuset. Kännetecknet för denna lite annorlunda stil är alla spännande former och glada färger.
Alla väskor

Exotiska ethnolooks med ethnoväskor

Så tropiskt, så exotiskt och så mycket livsgläjde! Denna stil känner du igen på alla olika mönster, färger och snitt, och den är rätt otypiskt för den europeiska och amerikanska mer raka designen. Etho omfamnar det afrikanska i sina tryck, uppseendeväckande och påkostade broderier, asiatiska element och bilder på exotiska djur och växter. När det gäller ethno-väskor satsar lyxdesigner gärna på materialmix. Tryck och olika texilier struktureras gärna med olika läderkomplement. Etho är som en ändlös lekplats utan gränser. Just nu är det särskilt populärt med broderade axelremmar, något som Coccinelle och Rebecka Minkoff visar upp på sina väskor, och som blir en spännande konstrast på de eleganta och moderna handväskorna. Denna interkulturella look kan och får se både cool, elegant och lyxig ut.

Ethnoväskorna har verkligen världen som sin hemmaplan och sätter pricken över i:et på vilken hippie/bohostil som helst.

På sommaren är väskorna helt ideala för hippilooken. Den kända Cochella-festivalen lockar till sig både den ena och andra ethno-bagen. En liknande stil är boho. Den drar framför allt till luftiga, vida och mjuka material. Spets är också ett omtyckt inslag. Är man klädd i boho-stil så passar det med en lättsam shopping bag till för att vara rutsad för en vandring genom storstadsdjungeln. Men du hittar inte bara shopping-väskor i fashionettes utvalda kollektioner. Här finns även Tote-bags eller axelväskor med ethno-mönster.