Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Duffle bags

Duffle väskan är din ideala ”gå-på-gymmet-kompis”. Eller varför inte ta med den på nästa helgtripp? På flygplatserna visar fashionistas upp sina eleganta väskor för hela världen.
Alla väskor

bags – runda it-väskor.

Förr i tiden används de då mestadels cylinderformade duffel bags främst som sportväskor eller som mer robusta resebags vid äventyr. Men idag tar designer som Michalsky, Liebeskind och Saint Laurent fram extra vackra it-väskor på marknaden som sticker ut med snygga och emellanåt riktigt uppseendeväckande designs. Istället för vattenavvisande material används främst robust och samtidigt snyggt läder. De rörformade väskorna från Michalsky blir extra coola med sina fransar och nitar. Det gör att de passar så fint till jeans, men också till blommiga maxiklänningar. Liebskind hyllas av fashionistas för sin retro-look med alla de kärleksfulla detaljerna. Saint Laurent satsar på elegans och nya siluetter. Kännetecknande för duffelväskan är de avtagbara och förställbara axelremmarna. Det praktiska blixtlåset ser till att alla saker är i tryggt förvar.

Trendsättare – res enkelt! De snygga duffel bags i läder hjälper dig.

Vi på fashionette tycker om dessa kvalitets-bags framför allt för sin mångsidighet. Och även en rad olika bloggare visar hur den lilla duffelväskan blir till en utmärkt följeslagare på stan. Större format rymmer mer och är fina för business, eller som inköpsväska. Då slipper du släpa runt på alla dina påsar. Bli Istället fri och har ännu roligare på din shoppingrunda! Stora duffel bags, eller så kallade weekend bags, är perfekta när du ska resa bort eller behöver ett snyggt handbagage för kortare city-weekenresor. Är du på resande fot med jobbet? Duffel bagen är lika bra för detta tillfälle! Visst är det skönt och bekvämt att kunna ha alla saker inom räckvidd när man reser? Med duffelväskan är det slut på letandet efter kam eller handkräm. Alla nödvändigheter finns på bara armlängds avstånd. Och så blir det ju så mycket roligare att resa bort med en praktisk och samtidigt vacker väska.