Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Cityryggsäckar

Cityryggsäcken, perfekt för en city-weekend eller affärsresa. Med en unik, elegant och samtidigt klassisk cityryggsäck har du allt du behöver!
Alla ryggsäckar

City-ryggsäckar att älskas runt om.

Låt baksidan stå i centrum! Många har redan insett det, att ryggen också bör lyftas fram. Som vi gillar dessa praktiska och snygga medpassagerare. Tack vare alla olika modeller har ryggsäcken etablerat sig på väskmarknaden, vilket verkligen försätter oss i valet och kvalet. Något att tänka på inför ditt köp är att fundera lite extra över vad ryggsäcken ska användas till. Om du är ute efter en ryggsäck i läder för fritid och kontor så är city-ryggsäcken förmodligen det bästa valet. Denna modell finns i många olika varianter, från klassisk till sportig. En optimal city-ryggsäck bör åtminstone vara 30 cm hög så att du enkelt får plats med mappar och laptop. Sen kan du nog klämma in allt annat också! The best is yet to come... En högklassig designer-cityryggsäck är alltid det perfekta resesällskapet för din kommande citytrip.

En konvertibel ryggsäck, skriv upp det på din packlista!

Cityryggsäckar och allt däremellan. Modeskaparna öser ur en kreativ pool av potential som vi är så tacksamma för. För ur den har vi fått 2 i 1-ryggsäcken, en tvåsidig dröm med finess. Den konvertibla ryggsäcken är en optimal reskompis för en weekend och har plats för det mesta. På dagen bär du denna designer-ryggsäck på ryggen, vilket blir en perfekt avlastning under en promenadrik city-weekend. Men du kan också trolla den till en trendig väska med handtag. De långa remmarna är nämligen avtagbara. Ryggsäcken innehåller fler tricks som göra den superflexibel: axelremmar som går att justera i längd, extra snörband, tryckknappar på sidan för att ställa in ryggsäckens önskade volym, samt handtag som förvandlar den till en crossbody-bag. De nya city-ryggsäckarna är inte bara praktiska utan även skonsamma mot din rygg. Och såklart – ett snyggt smycke för alla tillfällen! Om du hellre skulle vilja ha en annan typ av ryggsäck så är du välkommen att kika på våra svarta ryggsäckar eller designer-axelremsväskor!