Camera Bags

Alla Sala

Smile! Man kan inget annat än att le när man ser dessa bländande, vackra väskor!

Camera bags – små väskor är en stor sak

De senaste åren har catwalken bländats av en ny trend bland handväskor, nämligen camera bagen. Ta inte namnet på orden, för denna lilla kantiga handväska är inte bara tänkt att rymma en stor digitalkamera. Det är snarare formen som gett väskan sitt namn. Men när den slängs över axeln påminner den verkligen om en kameraväska, fast mycket snyggare såklart!

Några stjärndesigner som hela tiden återkommer med denna väska i sina kollektioner är Karl Lagerfeld, Michael Kors och Rebecca Minkoff. De har helt enkelt fatta tycke för denna urbana och moderna väskstil. Kameraväskan finns i klassiskt svart läder med gulddetaljer. Avsändaren stavas Ralph Lauren. Designern Coach visar upp väskor i patchwork-stil. Valmöjligheterna är många bland dessa små fantastiska underverk. Material, design och färg – det finns alla matchningsmöjligheter för din individuella stil.

Vilka är då fördelarna med kameraväskan? Att den är cool och så mycket rymligare än man först tror!

Och en sak är dessa väskor extra bra på, nämligen att överraska med ovanligt rymliga innerfack. För om man jämför den smala kusinen – clutchen – är en camera bag oftast lite djupare och rymmer därför mer än man tror.

Så låt oss tala i klarspråk: camera bagen har plats för mer utan att ge avkall på komfort eller en liten handväska. Helt enkelt perfekt för dig på språng! Inte heller stilen eller kombinationsmöjligheterna ger vika hos en camera bag. Till partyklänningen eller till en mysig sommarpromenad i parken – för varje tillfälle finns den rätta modellen."