Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Bast väskor

Bastväskan – så mycket sommar, sol och strand det bara kan bli! Med dessa allsidiga väskor i naturmaterial blir du ett med medelhavets livsstil även på hemmaplan!
Fler sommar väskor

Bastväskor för modetjejer som gillar bad

Praktiska och snygga i ett, även när semestern tagit slut. Med slistarka naturfibrer blir väskan extra stabil och hållbar. Softa på stranden? Funkar fint, för nu behöver ingen soldyrkare sky vatten, salt eller sand. Och finns det plats för allt som en strandskönhet behöver? Men visst! Det finns stora väskor som Tote eller Shopper som utan vidare slukar både handduk, solkräm och modemagasin. Men denna hippa väska gillas inte enbart för att den är perfekt för strand och shopping. Bast är ett oerhört populärt och trendigt material både hos modeskaparna, i modetidningar och hos influencers. 2018 visade Michael Kors och Miu Miu upp trendiga nytolkningar av bast-väskan och även Serpiu visade att bast är hett – och därmed basta! Bastväskor sprider sommarfröjd och livsglädje och de finns både i boho chic, med färglada pompoms och tofsar, och i en mer klassiskt maritim look med marinblått tyg. En härligt peppig väska för vardagen med garanterat bra-humör-effekt för alla kvinnor som har en förkärlek för strandhäng.

Fast för bast! Naturligt vacker och praktisk

Coola väskor i bastmaterial är sanna strandkompisar. Som korg eller stor väska – bastväskan rymmer allt och lite till på din strandutflykt. De breda handtagen hjälper dig att bära allt från bikinin till solkrämen. Så smidigt, så snyggt och så enkelt. De flesta väskorna finns i färgprunkande hippiestil, med glada smileys eller försedda med överdådiga palmblad och frukter. Det andas sommar i kubik! Det finns egentligen igen gräns för hur dessa sommarväskor kan se ut. Hos fashionette hittar du de vackraste formerna och färgerna. Runda bastväskor, ja det finns det också. Här blir circle väskorna en tolkning av sommarens lättja. De är vackert flätade och så färgglada de bara kan bli. Eller så kommer bastväskorna i kombination med högklassigt läder, men då främst som småväskor med en modernare touch som helt klart matchar stadens brus. Säkert är i alla fall att denna trendiga accessoar inte bara är snygg på stranden. Den är perfektion personifierad för varje fashionistas sommarstreet-style.