Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Bags & Stories

Pumps: SS 2019

Fly high

På gott humör och till svindlande höga höjder tar sig kvinnor med höga klackar – denna säsongen helst i färgglada knallfärger!

läs mer
Filter: STYLES
PRINTastiskt Tryck är den bästa medicinen mot tristess i garderoben både på sommaren och på vintern och gör dig garanterat på gott humör. En liten dos i form av en väska räcker helt och hållet...

PRINTastiskt

Tryck är den bästa medicinen mot tristess i garderoben både på sommaren och på vintern och gör dig garanterat på gott humör. En liten dos i form av en väska räcker helt och hållet...

läs mer
Filter: STYLES
LOCKande argument? ...för en ny väska? Väskor med lock är självklart en oslagbar look. När allt kommer omkring är dessa inte bara formgivande för väskor, utan präglar dessutom hela designen beroende på detaljer och utsmyckning.

LOCKande argument?

... för en ny väska? Naturligtvis är det oslagbara utseendet på väskor med lock som formar hela designen beroende på detaljer och dekoration.

läs mer
Filter: STYLES
TvärNITAD Dessa väskors stilvapen är helt enkelt så vassa att nästan inga kvinnor kan motstå dem. Definitivt inte när handlar om handtagsväskor med nitar.

TvärNITAD

Dessa väskors stilvapen är helt enkelt så vassa att nästan inga kvinnor kan motstå dem. Definitivt inte när handlar om handtagsväskor med nitar.

läs mer
Filter: STYLES
FastKEDJAd? ...det tillåter kvinnor bara när det gäller snygga handtagsväskor med kedjor. Kedjorna ger nämligen inte bara en fin look, utan gör själva väskan till ett elegant smycke.

FastKEDJAd?

...det tillåter kvinnor bara när det gäller snygga handtagsväskor med kedjor. Kedjorna ger nämligen inte bara en fin look, utan gör själva väskan till ett elegant smycke.

läs mer
Filter: STYLES
FastLÅST  Wallet, timer, smart phone, nyckelknippa mm....?! Bara i väskor med dragkedja är alla livsnödvändiga saker stilSÄKERT skyddade mot ficktjuvar och nyfikna blickar.

FastLÅST

Wallet, timer, smart phone, nyckelknippa mm....?! Bara i väskor med dragkedja är alla livsnödvändiga saker stilSÄKERT skyddade mot ficktjuvar och nyfikna blickar.

läs mer
Filter: STYLES
Vill du glänsa på kontoret? Inga problem! Karriärstegen vad gäller stil tar du utan problem i några få kliv med shoppingväskan från MCM – den glänser nämligen på fler än ett sätt.

Vill du glänsa på kontoret?

Inga problem! Karriärstegen vad gäller stil tar du utan problem i några få kliv med shoppingväskan från MCM – den glänser nämligen på fler än ett sätt.

läs mer
Filter: STYLES
Din följeslagare på resan? En klassiker, så klart! I en feminin färg och med den rätta krokolooken blir Chloé Marcie din bästa kompis både i stan och på affärsresan.

Din följeslagare på resan?

En klassiker, så klart! I en feminin färg och med den rätta krokolooken blir Chloé Marcie din bästa kompis både i stan och på affärsresan.

läs mer
Filter: STYLES
Hip bältesväska för shoppingrundan: Blir påsarna bara fler och fler? Bältesväskan ger dig fria händer att shoppa loss.

Hip bältesväska för shoppingrundan

Blir påsarna bara fler och fler? Bälte Väskor från Saint Laurent & Co. ger dig fria händer att shoppa loss.

läs mer
Filter: STYLES
En storspelare på universitetet Snygg och smart? Med Stella McCartney! Enligt mottot ”go big or go home” fixar du lätt alla föreläsningar med Falabella-väskan.

En storspelare på universitetet

Snygg och smart? Med Ted Baker, Marc Jacobs och många! Enligt mottot ”go big or go home” fixar du lätt alla föreläsningar med XXL Shopper.

läs mer
Filter: STYLES
Tuff OCH elegant på kvällen? Det fixar du i sömnen ... eeh dansen! De sexiga nitarna från Christian Louboutin visar vem som är nattens partydrottning!

Tuff OCH elegant på kvällen?

Det fixar du i sömnen ... eeh dansen! De sexiga nitarna från Christian Louboutin m.fl. visar vem som är nattens partydrottning!

läs mer
Filter: STYLES
Wallets Kate Spade New York: SS 2019

Inkassera komplimanger

Dekadenta detaljer på en trendig plånbok eller dyrbara klassiker i färgstarka nyanser – med plånböckerna från Kate Spade New York får du garanterat höra beundrande kommentarer!

läs mer
Filter: STYLES, STYLES
Sneaker: SS 2019

Ugly?!

Så heter den nya sneaker-trenden! Dessa gympadojor med markant form och futuristisk sula sticker ut ur mängden och ger dig en spännande snygg stil.

läs mer
Filter: STYLES, STYLES
Ballerinas: SS 2019

Slip into summer

Ladylike lätt går det med ballerinas som fångar intresset med eleganta detaljer – vi garanterar en feminin sommar-look!

läs mer
Filter: STYLES
Visa mer
Säkerhet vid betalning och leverans
Loading ...