Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Bags & Stories

Business Woman möter Party Queen: Väskor för alla kvinnor med höga ambitioner för både jobbet och dansgolvet vad gäller mode.

Business Woman möter Party Queen

Väskor för alla kvinnor med höga ambitioner för både jobbet och dansgolvet vad gäller mode.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Best of KARL

Best of KARL

KARL LAGERFELD visste precis hur man får till ett tydligt stilstatement: med stora tryck, ovanliga former och mycket humor.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
1001 väskor...så färgglada som kryddmarknader och så vackra som palatsen i Marrakech: den nya kollektionen från Coccinelle ger färg åt dagen. Garanterad reslust!

1001 väskor...

...så färgglada som kryddmarknader och så vackra som palatsen i Marrakech: den nya kollektionen från Coccinelle ger färg åt dagen. Garanterad reslust!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Titta hit alla flygresenärer med stil! MCM är redo för avfärd. Med oss ombord finns nya magväskor, ryggsäckar m.fl. som ser till att du uppnår nya stilhöjder och inte bara på resande fot.

Titta hit alla flygresenärer med stil!

MCM är redo för avfärd. Med oss ombord finns nya magväskor, ryggsäckar m.fl. som ser till att du uppnår nya stilhöjder och inte bara på resande fot.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Se rött! Bara när det kommer till Prada – väcker inte bara shoppinglusten hos väsksamlare, utan ger även liv åt flera nya toner med eldiga färger.

Se rött!

Bara när det kommer till Prada – väcker inte bara shoppinglusten hos väsksamlare, utan ger även liv åt flera nya toner med eldiga färger.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Fastkedjad ...får en helt ny betydelse med Burberry. Med smyckade kedjor på väskor löser sig märket från det sedan länge kända och tar sig en helt nya stilfriheter.

Fastkedjad

...får en helt ny betydelse med Burberry. Med smyckade kedjor på väskor löser sig märket från det sedan länge kända och tar sig en helt nya stilfriheter.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Inte långrandigt! Aigner leder vägen i den nya säsongen med brokiga ränder och stora logotryck. Dålig stil?! Allt annat än långrandigt med denna modeexpert!

Inte långrandigt!

Aigner leder vägen i den nya säsongen med brokiga ränder och stora logotryck. Dålig stil?! Allt annat än långrandigt med denna modeexpert!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
"Handbagage... " ...är vansinnigt exklusivt och lyxigt 2019, precis som Lugagge Bag från Celine. Så känns styling-vansinnet på morgonen som en avslappnad lyxresa.

Handbagage...

...är vansinnigt exklusivt och lyxigt 2019, precis som Lugagge Bag från Celine. Så känns styling-vansinnet på morgonen som en avslappnad lyxresa.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Förnya dig själv! Går det? Den kreativa chefen Natacha Ramsay-Levi från Chloé var modig nog och ger inte bara nya fart åt väskmarknaden med sina C Bags...

Förnya dig själv!

Går det? Den kreativa chefen Natacha Ramsay-Levi från Chloé var modig nog och ger inte bara nya fart åt väskmarknaden med sina C Bags...

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Looking for Love…! Tack vare de röda, rosa färgerna m.fl. och en kedja som handtag står inget mer i vägen för den stora väsklyckan hos Love Moschino! Förutom kanske ett klick...

Looking for Love!

Tack vare de röda, rosa färgerna m.fl. och en kedja som handtag står inget mer i vägen för den stora väsklyckan hos Love Moschino! Förutom kanske ett klick...

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Stöta sig! Gärna det och bara med Valentino! Lyxmärket driver sina stilar moderiktigt till toppen 2019 och lägger till kantiga former till de vassa nitarna.

Stöta sig!

Gärna det och bara med Valentino! Lyxmärket driver sina stilar moderiktigt till toppen 2019 och lägger till kantiga former till de vassa nitarna.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Så guldglänsande! Lyckan finns även bland de små tingen – det menar kvinnor som inte tycker att storleken räknas, vilket Furla bevisar med små handväskor så som Metropolis, Cometa m.fl.

Så guldglänsande!

Lyckan finns även bland de små tingen – det menar kvinnor som inte tycker att storleken räknas, vilket Furla bevisar med små handväskor så som Metropolis, Cometa m.fl.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Wild wild bags! Ökenromantik och den stora frihetskänslan hittar moderna cowboyflickor 2019 hos Coach med väskor som klarar av alla modedueller i storstaden.

Wild Wild Bags!

Ökenromantik och den stora frihetskänslan hittar moderna cowboyflickor 2019 hos Coach med väskor som klarar av alla modedueller i storstaden.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Det går som lackat! För de som även vill etablera fransyskornas charmanta look utanför Frankrike har vi Saint Laurent att tacka!

Det går som lackat!

För de som även vill etablera fransyskornas charmanta look utanför Frankrike har vi Saint Laurent att tacka!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
G(alaktiskt) G(lamorös) ...blir den nya säsongen med Gucci: för kvinnor som inte bara siktar mot stjärnorna, utan som samtidigt vill uppnå nya väsk-galaxer.

G(alaktiskt) G(lamorös)

...blir den nya säsongen med Gucci: för kvinnor som inte bara siktar mot stjärnorna, utan som samtidigt vill uppnå nya väsk-galaxer.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Visa mer
Säkerhet vid betalning och leverans
Loading ...