Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

X

Bags & Stories

Svarta väskor tar en paus, för nu är äntligen säsongens nya trendfärger här!

De senaste väskttrenderna

Svarta väskor tar en paus, för nu är äntligen säsongens nya trendfärger här!
läs mer
Filter: TRENDS
Best of KARL

Best of KARL

KARL LAGERFELD visste precis hur man får till ett tydligt stilstatement: med stora tryck, ovanliga former och mycket humor.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Pumps: SS 2019

Fly high

På gott humör och till svindlande höga höjder tar sig kvinnor med höga klackar – denna säsongen helst i färgglada knallfärger!

läs mer
Filter: STYLES
Vi älskar vitt Så VITT fashionette vet sätter kvinnor alltid ett tydligt stilstatement med handväskor i försomriga vita färger!

Vi älskar vitt

Så VITT fashionette vet sätter kvinnor alltid ett tydligt stilstatement med handväskor i försomriga vita färger!

läs mer
Filter: TRENDS
1001 väskor...så färgglada som kryddmarknader och så vackra som palatsen i Marrakech: den nya kollektionen från Coccinelle ger färg åt dagen. Garanterad reslust!

1001 väskor...

...så färgglada som kryddmarknader och så vackra som palatsen i Marrakech: den nya kollektionen från Coccinelle ger färg åt dagen. Garanterad reslust!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Sunglasses: SS 2019

Våren kommer att blända!

Oavsett om det handlar om transparenta eller iögonfallande bågar – denna säsong kommer mode-statements att bäras på näsan. Solglasögon skyddar dig inte bara mot solen, utan är lookens EYEcatcher!

läs mer
Filter: STYLES
Tokkär i rosa För alla som vill ta av sig sina rosaröda glasögon för en stund finns det väskor i trendfärgen rosa som känns precis lika fina och som till och med ser ännu bättre ut!

Tokkär i rosa

För alla som vill ta av sig sina rosaröda glasögon för en stund finns det väskor i trendfärgen rosa som känns precis lika fina och som till och med ser ännu bättre ut!

läs mer
Filter: TRENDS
Lycka ...går visst att köpa – i form av nya väskor från kate spade new york – nu online!

Lycka

...går visst att köpa – i form av nya väskor från kate spade new york – nu online!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Wallet: SS 2019

Bra för plånboken!

...och strålande för humöret: Med färgglada plånböcker i pastell- eller neonfärger blir betalningen till den vackraste struntsaken i världen.

läs mer
Filter: STYLES
Eld och lågor för rött Trendfärgen för passionerade väskbärare – ger inte bara glöd och värme till vår-looken, utan tänder även ett shopping-inferno med ett så stort urval.

Eld och lågor för rött

Trendfärgen för passionerade väskbärare – ger inte bara glöd och värme till vår-looken, utan tänder även ett shopping-inferno med ett så stort urval.

läs mer
Filter: TRENDS
Titta hit alla flygresenärer med stil! MCM är redo för avfärd. Med oss ombord finns nya magväskor, ryggsäckar m.fl. som ser till att du uppnår nya stilhöjder och inte bara på resande fot.

Titta hit alla flygresenärer med stil!

MCM är redo för avfärd. Med oss ombord finns nya magväskor, ryggsäckar m.fl. som ser till att du uppnår nya stilhöjder och inte bara på resande fot.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Blå som i himlen Lysande himmelsblått sätter äntligen stopp för det gråa! Trendfärgen 2019 ser inte bara modern ut, utan fungerar även som en dubbel serotonin-kick.

Blå som i himlen

Lysande himmelsblått sätter äntligen stopp för det gråa! Trendfärgen 2019 ser inte bara modern ut, utan fungerar även som en dubbel serotonin-kick.

läs mer
Filter: TRENDS
Lauren Ralph Lauren: SS 2019

Snör och knyt ihop

Hos Lauren Ralph Lauren går det denna säsong inte utan bucketväskor. Inte undra på det då bucketväskorna ser lika avslappnade ut som de första vårkänslorna. Snabbt hopsnörd och redo att resa!

läs mer
Loafers/Slippers: SS 2019

Slip into spring

Ladylike lätt går det med tofflor och slingbackskor som fångar intresset med eleganta detaljer – vi garanterar en feminin vår-look!

läs mer
Filter: STYLES
En hjärtekrossare ...som galant lyfter kvinnor upp till himlen?! Njut med aktsamhet, förutom när det handlar om dessa oemotståndliga klackarna!

Hjärtekrossare: oemotståndliga klackarna!

Tid för två ...går det? Det går, men det är inte så lätt med de snygga klockorna från Michael Kors, kate spade new york m.fl...

Tid för de vackra detaljerna i en outfit

Se rött! Bara när det kommer till Prada – väcker inte bara shoppinglusten hos väsksamlare, utan ger även liv åt flera nya toner med eldiga färger.

Se rött!

Bara när det kommer till Prada – väcker inte bara shoppinglusten hos väsksamlare, utan ger även liv åt flera nya toner med eldiga färger.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Fastkedjad ...får en helt ny betydelse med Burberry. Med smyckade kedjor på väskor löser sig märket från det sedan länge kända och tar sig en helt nya stilfriheter.

Fastkedjad

...får en helt ny betydelse med Burberry. Med smyckade kedjor på väskor löser sig märket från det sedan länge kända och tar sig en helt nya stilfriheter.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Inte långrandigt! Aigner leder vägen i den nya säsongen med brokiga ränder och stora logotryck. Dålig stil?! Allt annat än långrandigt med denna modeexpert!

Inte långrandigt!

Aigner leder vägen i den nya säsongen med brokiga ränder och stora logotryck. Dålig stil?! Allt annat än långrandigt med denna modeexpert!

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
"Handbagage... " ...är vansinnigt exklusivt och lyxigt 2019, precis som Lugagge Bag från Celine. Så känns styling-vansinnet på morgonen som en avslappnad lyxresa.

Handbagage...

...är vansinnigt exklusivt och lyxigt 2019, precis som Lugagge Bag från Celine. Så känns styling-vansinnet på morgonen som en avslappnad lyxresa.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Förnya dig själv! Går det? Den kreativa chefen Natacha Ramsay-Levi från Chloé var modig nog och ger inte bara nya fart åt väskmarknaden med sina C Bags...

Förnya dig själv!

Går det? Den kreativa chefen Natacha Ramsay-Levi från Chloé var modig nog och ger inte bara nya fart åt väskmarknaden med sina C Bags...

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Looking for Love…! Tack vare de röda, rosa färgerna m.fl. och en kedja som handtag står inget mer i vägen för den stora väsklyckan hos Love Moschino! Förutom kanske ett klick...

Looking for Love!

Tack vare de röda, rosa färgerna m.fl. och en kedja som handtag står inget mer i vägen för den stora väsklyckan hos Love Moschino! Förutom kanske ett klick...

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Stöta sig! Gärna det och bara med Valentino! Lyxmärket driver sina stilar moderiktigt till toppen 2019 och lägger till kantiga former till de vassa nitarna.

Stöta sig!

Gärna det och bara med Valentino! Lyxmärket driver sina stilar moderiktigt till toppen 2019 och lägger till kantiga former till de vassa nitarna.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Så guldglänsande! Lyckan finns även bland de små tingen – det menar kvinnor som inte tycker att storleken räknas, vilket Furla bevisar med små handväskor så som Metropolis, Cometa m.fl.

Så guldglänsande!

Lyckan finns även bland de små tingen – det menar kvinnor som inte tycker att storleken räknas, vilket Furla bevisar med små handväskor så som Metropolis, Cometa m.fl.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Wild wild bags! Ökenromantik och den stora frihetskänslan hittar moderna cowboyflickor 2019 hos Coach med väskor som klarar av alla modedueller i storstaden.

Wild Wild Bags!

Ökenromantik och den stora frihetskänslan hittar moderna cowboyflickor 2019 hos Coach med väskor som klarar av alla modedueller i storstaden.

läs mer
Filter: NEW COLLECTION
Säkerhet vid betalning och leverans
Loading ...