You can search for designers, colors, styles etc, e.g.:
  • "black clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "shoulder bag"
  • ...
Categories:
Products:
show all products

fashionette uses cookies, both its own and those of third parties to enhance your shopping experience. If you continue browsing, we’ll assume that you agree to our use of cookies. Got it

X

Om fashionette

~
OM FASHIONETTE
För kvinnor som definierar begreppet stilsäker på ett nytt sätt.

 

Designerväskor är vår passion - därför kan alla som gillar väskor lita på oss till fullo. På fashionette har vi över 4000 väskor och accessoarer. Dessa har noggrant valts ut och sammanställts av våra stilexperter - från etablerade lyxmärken till unga designtalanger och omtyckta premiummärken.
Prada, Gucci, Michael Kors, Burberry, Chloé, DKNY, Furla, Boss, Karl Lagerfeld eller MCM - vi har allt man kan önska sig och erbjuder det bästa urvalet ur de aktuella kollektionerna samt omtyckta klassiker.  

 

Våra väskor - för kvinnor som kan uttrycka sig. Utan att säga ett ord.

För oss är en väska inte bara en handväska - den är ett personligt statement och ett fulländat uttryck för individualitet. En speciell skatt som förvarar alla våra dyrbarheter och avrundar vår look perfekt.
När vi väljer ut våra designerhandväskor lägger vi därför alltid stort värde på utsökt kvalitet och fina detaljer. Detta gör en handväska till något alldeles speciellt. Med lika mycket passion och kärlek väljer vi även ut våra snygga accessoarer, skor och klockor - hos oss sker inget urval av rent praktiska skäl!

Vår expertis - för kvinnor som inte följer några trender. Utan som sätter några.

För oss finns det inte bara DEN senaste it-väskan eller säsongens Trend med stort T. Vi är individuella, tar oss friheten att bära det som gör oss lyckliga och är alltid oss själva - detta gäller även för våra kunder. Därför letar och hittar vi dagligen mängder med nya handväskor, skor och accessoarer att förälska sig i - med kompetens, stilsäkerhet och passion.

Vår service - för kvinnor som alltid tar sig tid för de vackra sakerna i livet.

Att köpa en ny designerhandväska är alltid något speciellt och bör vederbörligen celebreras. Vår sympatiska kundservice hjälper dig gärna vid valet och svarar gärna på frågor om en produkt eller ger dig goda råd om de senaste stylingtipsen. En snabb och säker leverans samt möjligheten att handla på avbetalning avrundar den unika inköpsupplevelsen hos Fashionette. 30-dagars ångerrätt och fraktfri retur är en självklarhet för oss.

 

Trustpilot
The fashionette promise
Quick shipping in 2-3 working days!
30 days return period guaranteed!
Free standard shipping and returns!
Security in Payment and Delivery
Loading ...